http://www.granorient.cat

Benvolguts amics,

En nom del Gran Orient de Catalunya, em plau donar-vos la benvinguda al nostre web, tot esperant que els recursos d’aquestes pàgines -on hem tractat de reflectir les característiques de la Maçoneria en general, i de la nostra Obediència en particular- us resultin interessants i aclaridors.

El Gran Orient de Catalunya, fundat l’any 1989, és la primera potència maçònica sobirana de caire liberal i adogmàtic de la nació catalana, un país de llarga tradició maçònica del segle XIX ençà. Els francmaçons som homes i dones lliures i de bona voluntat, que treballem plegats emprant el simbolisme, tot buscant el perfeccionament individual i el de tota la Humanitat. Us desitjo, doncs, bona visita, i us convido a adreçar-vos a nosaltres sempre que ho considereu convenient.

Una abraçada fraternal,Antoni Castillo
Gran Mestre

Gran Orient de Catalunya está en Facebook.

Tinguda blanca 31 de maig


Tinguda blanca 26 d’Abril 2010

Els assistents a la tinguda blanca durant l’explicació de Roger Sanjaume.

L’esperantista Ramon Perera.

L’esperantista Roger Sanjaume.

El Sereníssim Gran Mestre del Gran Orient de Catalunya amb els ponents acabada la tinguda.

Presentació del llibre ‘La maçoneria dels orígens al futur’ a la Bibloioteca Arús de Barcelona (octubre 2009). D’esquerra a dreta: Rafael Català i Dalmau, editor; Gabriel Plana, Passat Gran Mestre del Gran Orient de Catalunya; Àngels Casanovas, coordinadora