Promoció de sis agents de la Policia Local

A les deu del matí de l’onze de setembre, a la seu de la Policia Local de Sant Quirze del Vallès, sis agents van ser promocionats en els seus càrrecs. L’alcaldessa Montserrat Mundi, i el tinent d’alcaldia Pep Llamas, regidor de seguretat ciutadana, van imposar els nous galons, als agents promocionats.

Amb la presència de l’inspector Juan Antonio Gonzalez Moratalla, i del sots inspector Manel Vargas, es van anomenar sergents:Jose Maria Moran Campo i Juan Esteban Lopera Torrebejano. Caporals; Francisco Perez Arteaga, Carlos Requena Peña ( amb enye), Francisco Jose Fernandez Quintas y Eloy Ariza Domingo.

Juntament amb l’alcaldessa Montserrat Mundi i de Pep Llamas, van assistir a l’acte, esposes, fills, amics i familiars dels agents promocionats, el primer tinent d’alcaldia Antoni Rebolleda, i els regidors, David Sánchez, Silvia Peralta, Jordi Vidal i Edel Balboa

Nota. Per raons de seguretat no identifiquem a les fotografies el nom dels agents promocionats.

Detingut i suspès de sou i feina el conserge de l’escola el Turonet

22 d’octubre de  2010

Dilluns 18, va ser detingut el conserge de l’escola el Turonet, situat a la part baixa del nostre municipi. Se l’acusa d’intromisió en la intimitat del professorat per haver situat una càmera al vestidor de les professores, i per aquest motiu el professorat va interposar la pertinent denúncia, sembla ser que el mateix dilluns 18.

De moment no es coneix si aquest fet s’havia produït anteriorment i en altres àmbits dins l’escola; la policia es va endur l’ordinador del conserge, -que fa uns vint anys que treballa al centre, i és veí de Sant Quirze- per comprovar que no contingui cap tipus d’imatges sospitoses.

El mateix dilluns per la tarda, l’ajuntament de Sant Quirze va publicar una nota, que vam publicar i que la podeu llegir en enllaç adjunt a la dreta d’aquestes línies.

La Policia Local ha traspassat les diligències a la Comissaria de Mossos d´Esquadra i serà aquest cos de seguretat l´encarregat d´investigar el presumpte delicte.